Арестович пригадав, за що його вигнали з Банкової, і натякнув, що звинувачує волонтерку Берлінську

Колишній позаштатний радник Офісу президента Олексій Арестович написав черговий скандальний пост про ракетний удар по Чернігову, де натякнув, що звинувачує організаторку виставки дронів Марію Берлінську. Свої думки він висловив у Facebook, передають Патріоти України.

«У всьому винні росіяни і тільки росіяни! – Який корисний принцип для аналізу наших трагедій. Так багато шанованих людей підтверджують це сьогодні з усією пристрастю. Хтось знає, де цей принцип був в історії з якимось Арестовичем і ракетою в Дніпрі? Можливо, вийшов на прогулянку?», – написав Арестович.

Раніше Марія Берлінська відреагувала на удар. За її словами, як тільки оголосили повітряну тривогу в місті захід зупинили і учасникам було кілька разів оголошено про необхідність піти в укриття, проте частина людей проігнорували повідомлення.

До того ж колишній радник Офісу президента раніше заявив, що російську ракету Х-22, яка вдарила по житловому будинку в Дніпрі, збили українські сили протиповітряної оборони. За його даними, вона впала на під'їзд будинку і вибухнула відразу після цього, але він потім цю інформацію спростував.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...