Арестович припустив, як українців схилятимуть до перемовин з РФ

Останнім часом в інформаційному просторі знову лунає тема перемовин. Усе залежить від того, з якою позицією ми сідатимемо за стіл переговорів. Якщо з сьогоднішньою, вона не дуже вигідна. Про це сказав ексрадник голови ОП Олексій Арестович в інтерв'ю Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

"Путіна вмовлятимуть на Україну в НАТО"

За словами експосадовця, вигідна вона була б, якби ми повалили південний фронт. "А тепер я скажу, як реально буде. Вірніше, до чого нас будуть вести. Нам скажуть: "так, забудьте про Крим" і, напевно, "забудьте про Донецьк і Луганськ", – вважає Арестович.

Натомість Україні скажуть про те, що в питанні Запорізької та Херсонської областей росіяни остаточно неправі, тож їх нам повернуть. "І, "якщо будете зовсім добре поводитися, подивимось на антикорупційну боротьбу, можемо всерйоз поговорити про НАТО і ЄС", – пояснив колишній радник ОП.

Тоді піде боротьба за те, щоб умовити Путіна на вступ України до НАТО. Питання буде поставлене так, каже Арестович, що Україна буде безпечнішою в НАТО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...