Арестович розповів, як мобілізація руйнує економіку України

Через неправильно організований процес мобілізації, Україна опиниться у критичній ситуації вже наступної осені. Таку думку висловив колишній радник Офісу президента Олексій Арестович, передають Патріоти України.

Він заявив, що влада не може правильно організувати процес мобілізації, через що сильно страждає економіка. Таким чином він прокоментував інформацію, що на ринку праці Україні катастрофічно не вистачає робочих рук.

"Бізнес закривається, переїжджає, працівники бояться виходити працювати, масові звільнення, у сфері послуг різке скорочення кількості клієнтів, структурні зрушення над ринком праці, в демографії, у виробництві", - заявив Арестович. Він додав, що, на його думку, запас міцності вичерпується десь до жовтня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Китайці вкрали секретні технології новітніх винищувачів США F-22 та F-35 - ЗМІ

субота, 29 червень 2024, 0:25

Китай активно намагається отримати секретні дані про найновіші та найсучасніші платформи збройних сил США. Після крадіжки даних про авіацію, вони почали вербувати пілотів, попереджає розвідка Five Eyesпередають Патріоти України. Народно-визвольна армія...

Президент та його офіс захищають шантажиста Романа Кравця? - Бутусов

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:40

Зеленський та Єрмак не коментують свій зв'язок з шантажистом та здирником Романом Кравцем, ухилянтом від мобілізації та 153-м номером у списку партії Слуга народу. Президент та його офіс захищають шантажиста? . Це розслідування стало б сенсацією у бу...