"Ні в кого немає ілюзій. Навіть у Путіна": Арестович розповів, за що Росія воює, якщо там вже розуміють, що програють

Радник Офісу президента Олексій Арестович вважає, що Російська Федерація на 9-му місяці повномасштабного вторгнення уже воює за ціну поразки. Таку думку Арестович висловив у розмові із російським опозиціонером, адвокатом Марком Фейгіним, передають Патріоти України.

"Ціна поразки може бути більша або менша. Вони воюють - за меншу. Поразку уже усі усвідомили. Ні в кого немає ілюзій. Навіть Путін розуміє, що він програв, і жодними зусиллями він не змінить це. Вони воюють, щоб поторгуватися за ціну поразки", - вважає він.

На його думку, найгірше для Росії у цій війни - це капітуляція. І Сили оборони робитимуть усе, аби вибити росіян із України. "Ми будемо ввести цю ситуацію до їхньої капітуляції. Поразка - це не найгірше, що може статися. Найгірше - це капітуляція. Вони повинні вивести свої війська із території України. До цього ми готові. Моя позиція чітка та пряма. Росія повинна бути позбавлена ядерної зброї, бо це єдине гальмо для усього людства", - сказав Арестович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20