Армії РФ показала "танк-мутант" Т-62М із захистом "Релікт" (фотофакти)

Т-62М із модернізаціями

На машину встановили деталі від різних танків, бортові обвіси від Т-72Б3 чи Т-90М, обвіси на башті від Т-90М, а також козирок над танком.

У соціальних мережах опублікували світлину російського танка Т-62М із низкою модернізацій від сучасного приціла до динамічного захисту "Релікт". Про це повідомляє танковий експерт Андрій Тарасенко.

На світлині зображений танк Т-62М, який має декілька особливостей. Машину оснастили найновішим російським динамічним захистом "Релікт", прицілом "Сосна-У", а також вже традиційним козирком на башті. В мережі вперше показали настільки серйозно модернізований танк Т-62М. До цього ДЗ "Релікт" ставили тільки на сучасніші Т-80БВМ і Т-90М "Прорив".

Прицільний комплекс на танку теж оновлений — приціл ПНМ-Т або "Сосна-У". Автор називає танк "дивним мутантом", бо борта в нього обвіси від Т-72Б3 або Т-90М, на башті обвіс від Т-90М, а на верхній лобовій деталі старий металополімерний блок.

ДЗ "Релікт" — це російська розробка динамічного захисту, яка побудована на "Контакт-5". За заявленими характеристиками, "Релікт" захищає від тандемних боєприпасів, до 90% від кумулятивних засобів ураження, до 50% від бронебійно-оперених підкаліберних снарядів.

Проєкт модернізації танка з ДЗ "Релікт"Автор зазначає, що в РФ були проєкти модернізації Т-55 чи Т-62 зі встановленням динамічного захиста "Релікт", а також покращення динаміки машини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чому здають Покровськ: як росія веде наступ? - Бутусов

неділя, 1 вересень 2024, 0:30

Що буде, якщо рф захопить Покровськ?

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...