Астролог назвала важливу дату у вересні, яка визначить хід війни в Україні

У день осіннього рівнодення 23 вересня, коли Меркурій з'єднається із Сонцем, події символічно покажуть, які тенденції візьмуть гору у останні місяці року. Зокрема, те, що станеться, багато у чому визначить подальший хід війни в Україні. Такий прогноз зробила астролог Ірина Звягіна, передають Патріоти України.

"Це центральний акцент вересня, у ньому є резонанс з динамікою гороскопу України на початок війни 24 лютого. Точки осіннього рівнодення – перебувають у тому ж градусі, що і прогресивне Сонце гороскопу України. Скажу так – те, що станеться навколо цього дня, багато в чому визначить подальший хід війни", – зазначила вона.

Астролог також вказала на єдність армії і українців. "1-й градус Терезів – руйнівний, і Меркурій тут вказує на важливу новину. Опозиція Венери з Нептуном в цей час вказує на тих учасників, що продовжують плести сітки та влаштовувати договорняки, багато мутного за лаштунками війни. Але Марс йде у трин до Сатурна та Місяця. Тут є банальне, але точне визначення під цю конфігурацію – народ і армія єдині. Венера та Плутон в аспектах з Марсом укр. Плутон з 19 по 27 вересня збирає інформацію про те, що корисно для еволюції на теперішньому етапі, і оцінює, як це узгоджується з минулою кармою. Ключові дні, коли потрібно стежити за знаками – 23, 26, 27 вересня і 7 жовтня", – додала Звягіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...

Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська, - Валерій Пекар

неділя, 5 травень 2024, 0:15

"Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє", - пише викладач Києво-Могилянської академії Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Є два досить поширені на наших терен...