"**ать, а куди скаржитися?": Чоловік поскаржився копам, що йому продали мало наркотиків

Чоловік розповів копам де купив наркотик і що його систематично обважують.

"В Астрахани мужчина пожаловался на недовес наркотических средств правоохранителям, которые остановили его для проверки", - повідомляє прес-служба УМВС РФ по Астраханській області, передають Патріоти України.

Во время проверки документов у мужчины нашли несколько доз метилэфедрона. Он рассказал правоохранителям, что купил его в даркнете и начал жаловаться на систематический недовес в нелегальном магазине.

Фото УМВС РФ по Астраханській області


Дело 21-летнего астраханца уже направили в суд. Ему вменяют незаконное приобретение и хранение наркотических средств в крупном размере.

В комментариях в соцсетях пользователи удивились глупости мужчины.

Также пользоватили отметили, что правоохранители нередко "крышуют" подобные магазины.

Метилэфедрон (мефедрон) - синтетический наркотик с психоактивными свойствами и разрушительным воздействием на организм.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.