Атака на нафтовий термінал в порту Усть-Луга: Росіяни змушені знімати ППО з фронту і переправляти в тил, - джерело

Росія змушена перекидати системи ППО в тилові райони після нічної атаки безпілотників на нафтовий термінал в порту Усть-Луга. Про це УНІАН повідомили поінформовані джерела, передають Патріоти України.

Співрозмовник нашого видання підтвердив раніше озвучену росіянами інформацію про те, що нафтовий термінал повністю зупинив роботу. Але цим справа не обмежилася.

"Після атаки СБУ всі танкери, які були біля терміналу, відійшли далеко в море. Їхнє завантаження зірване", – кажуть джерела.

Зазначається, що атака СБУ завдала Росії не лише значних матеріальних, але й іміджевих збитків. "Хвалена російська ППО продемострувала свою дірявість. За даними наших джерел, росіяни змушені перекидати ще більше установок ППО з фронту на захист тилу", – стверджує наш співрозмовник.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...

Україна має впасти на день пізніше Росії. Все, більше ніяких інших формул немає - Портников

субота, 7 вересень 2024, 21:43

З РФ можливі перемовини про припинення вогню, і лише за деяких умов. Таку думку висловив журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України. "Я виходжу з аксіоми, що російсько-українські перемовини про закінчення війни в принципі неможливі. Про це...