Атака на російські аеропорти: У розвідці заявили про "тестування нових засобів"

Сьогодні вночі кілька регіонів Росії, зокрема й околиці Москви, були атаковані невідомими безпілотниками. Це було тестування нових засобів українською розвідкою. Про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на джерела в спецслужбах, передають Патріоти України.

Дрони атакували обʼєкти на території Брянської та Калузької областей і були, зокрема, помічені під Москвою. За даними джерел видання, цю операцію провело Головне управління розвідки Міноборони України. «Це було тестування нових засобів», – повідомило джерело видання.

Сьогодні вдень російські ЗМІ та посадовці повідомляли про атаку безпілотників. Зокрема, мер Москви Сергій Собянін заявляв про збиття одного безпілотника літакового типу на підльоті до столиці РФ. За його словами, безпілотник близько 12:45 за місцевим часом був збитий в Одінцовському міському окрузі.

Ще три безпілотники, як стверджують росіяни, були збиті у Брянській області, а один – упав на території Калузької. В усіх випадках росіяни запевняли, що руйнувань та постраждалих немає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...