Атаку на нафтобазу у Воронезькій області здійснила СБУ - джерело

Служба безпеки України за допомогою безпілотників уразила нафтобазу у Воронезькій області в ніч на п’ятницю, 4 жовтня. Про це NV повідомило джерело у Силах оборони, передають Патріоти України.

Як розповів співрозмовник видання, цієї ночі дрони СБУ разом із Силами оборони відпрацювали по нафтобазі Аннанєфтєпродукт, що біля н.п. Анна Воронезької області РФ. Там розміщувалося 20 резервуарів з паливо-мастильними матеріалами.

За його словами, в районі бази активно, але безуспішно працювала російська ППО. Місцеві повідомляли про 5 потужних прильотів дронів, після яких почалась сильна пожежа.

«Окрім активної роботи по російським аеродромам, складам з ракетами та КАБами, СБУ не забуває і про нафтобази на ворожій території. Вони є важливою логістичною складовою ведення війни. Оксамитовий сезон „бавовни“ в самому розпалі», — додало джерело NV в Силах оборони.

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

А що б ви зробили?

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 15:00

Відкриваємо нову рубрику: що нинішня влада робить неправильно – і як би діяв Уряд національної єдності (і порятунку). Часто чуємо це питання, коли критикуємо владу: "А що б зробили ви?". Давайте розберемо на конкретному прикладі. І фронт, і прифронтова...

Атаку на нафтобазу у Воронезькій області здійснила СБУ - джерело

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 14:51

Служба безпеки України за допомогою безпілотників уразила нафтобазу у Воронезькій області в ніч на п’ятницю, 4 жовтня. Про це NV повідомило джерело у Силах оборони, передають Патріоти України. Як розповів співрозмовник видання, цієї ночі дрони СБУ разо...