Аварійна посадка виявилась "ефективною": Російський військовий вертоліт знеструмив чотири райони Брянської області (відео)

У Брянській області РФ зазнав аварії російський військовий вертоліт "Мі-8". Під час здійснення екстреної посадки на автотрасу гелікоптер обірвав електричні дроти високовольтної лінії, передають Патріоти України.

Як повідомляють місцеві Telegram-канали, інцидент трапився приблизно о 14:30 за місцевим часом (13:30 за Києвом) біля міста Севська, що приблизно за 25 км від українського кордону. В результаті "аварійної посадки" у вертольота були обламані шасі та відпав хвіст.

У момент аварії на борту перебували три військові РФ: командир, другий пілот і бортмеханік. Вони попередньо не постраждали. Під час падіння вертоліт обірвав високовольтні дроти, залишивши без електрики чотири райони Брянщини: Севський, Суземський, Брасівський та Комарицький. Відновити пошкодження поки що вдалося лише у двох районах завдяки використанню додаткових джерел живлення.

Причина аварії вертольота поки невідома.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 4 жовтня 2024 року - Злий Одесит

субота, 5 жовтень 2024, 3:58

4 жовтня. Триває 954 доби героїчної оборони України від російської агресії. . Російські окупанти, після захоплення Вугледара, посилили тиск на Курахове. Удари по місту свідчать про намір просування на Максимільянівку. Окупанти формують південний фланг...

У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року, - журналіст

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 22:02

"Важливо! У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року. Потрібне негайне превентивне реагування України й Румунії. Просимо поширення", - пише журналіст та головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко на ...