"Авдіївка продовжує бити рекорди із ліквідації живої сили й техніки противника", - офіцер "Легіону Свободи"

Загарбники кидають на штурм Авдіївки величезну кількість піхоти. Зараз там йде на штурм новий ворожий резерв, який знищують ЗСУ. Ворог намагається оточити місто, але для українських захисників цей ворожий план не є новим. Про це сказав офіцер "Легіону Свободи", майор МВС Максим Морозов в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Ворог щодня проводить масові атакувальні дії. Загарбники кидають на штурм Авдіївки величезну кількість піхоти. Якщо російські військові відмовляються йти на штурм, то їх показово розстрілюють перед строєм", — розповів офіцер.

За його словами, в Росії ще є мобілізаційний ресурс, який намагається штурмувати Авдіївку. "Спостерігаємо новий резерв, звідки росіяни починають брати мобілізованих, — це нелегали та мігранти, яких примусово мобілізують. Дійсно, Авдіївка б'є рекорди по ліквідації противника в живій силі й техніці. Ворог намагається оточити Авдіївку, але для українських захисників цей ворожий план не є новим", — сказав Морозов.

За словами офіцера "Легіону Свободи", ворог хоче взяти Авдіївку в котел. Місто від початку повномасштабного вторгнення було під загрозою оточення. "Росіяни вже два роки заявляють про взяття міста. Тому зараз нам не треба залишати Авдіївку. Звичайно, ситуація критична на півночі й у районі промзони. Але є польові командири кожної бригади, і тільки разом домовившись можливий якийсь відступ, чи відхід на другу лінію. Але про відступ ЗСУ зараз ніхто не говорить", — наголосив Морозов.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...