"Авіабомби були не такими вже й керованими": Чиновник із РФ розповів, як Курськ страждав від російських військ ще до прориву ЗСУ

Курська та Білгородська область РФ регулярно страждали від ударів російських військ ще до прориву ЗСУ на територію Росії, звідти регулярно виїжджали і місцеві цивільні, й бізнес. Про це повідомив колишній заступник міністра енергетики РФ Володимир Мілов в інтерв'ю 24 каналу, передають Патріоти України.

Російський чиновник розповів, що на територію підприємств у регіоні регулярно падали бомби, якими армія РФ била по українській території, через що бізнес зазнавав збитків, а місцеві були змушені виїжджати.

"Ці регіони - Білгород і Курськ - виключно важливі як сільськогосподарські, постачають продукцію тваринництва. Але в останні місяці підприємці, аграрії звідти просто біжать. Немає можливості залишатися і працювати, оскільки просто бомби падають. Значна частина російських керованих авіабомб виявилася не такою вже керованою, і падала на територію Білгородської області. Тому звідти бізнес біг, що веде до ще однієї дірки в російському бюджеті", - заявив він.

Він розповів про конкретні приклади підприємств, які постраждали від дій російської армії на власній території. Серед них – великий виробник м'ясної продукції "Міраторг". "У нас є відома корпорація "Міраторг", яка має бази в Білгородській та Курській області. Це, якщо ви зайдете до московського супермаркету, один із ключових постачальників м'яса. І таких виробників там багато" , - зазначив Володимир Мілов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 20 серпня 2024 року - Злий Одесит

вівторок, 20 серпень 2024, 22:45

Сьогодні 20 серпня. Триває 909 доба оборони України проти російської навали. - Небезпечно змінилася ситуація на Покровському напрямку;. - окупанти штурмують Новогродівку, бої за Покровськ та Мирноград можуть розпочатися вже у вересні; . - окупанти прор...

"Вони в принципі не бояться українських військових": Офіцер ЗСУ - про жителів Суджі

вівторок, 20 серпень 2024, 22:17

Цивільні жителі підконтрольної Україні частини Курської області, попри кремлівську пропаганду, яка демонізувала українців, не бояться солдатів ЗСУ. Про це заявив заступник командира 14-го окремого полку ЗСУ Євген Карась, який нещодавно повернувся з Суд...