"Авто має особливий оперативний талон": Журналіст Ткач розповів скандальні подробиці щодо нардепа Копитіна, який потрапив у ДТП (фото)

Український журналіст Михайло Ткач повідомив нові скандальні деталі про народного депутата від "Слуги народу" Копитіна, який 28 серпня потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Про це написав журналіст Михайло Ткач на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

Він зауважує на тому, як за два з половиною роки повномасштабного вторгнення росії в Україну "... на наших автошляхах в рази збільшилась кількість автівок зі спецсигналами та оперативними номерними знаками". В контексті цього повідомляє: "Нам вдалося дістати подробиці нещодавнього ДТП з народним депутатом від фракції Слуга Народу Ігорем Копитіним".

Автомобіль, яким користується народний депутат Копитін, має оперативний талон серії СК №021401, виданий одразу в день реєстрації автомобіля. Цей документ забороняє огляд машини і пасажирів.

Ткач посилається на посвідчення водія Копитіна, яке вказує, що він належить до відповідної військової частини ГУР МО, але працює водієм нардепа Копитіна: "За допомогою джерел у правоохоронних органах, нам вдалось дістати посвідчення водія Копитіна, які підтверджують, що він належить до відповідної військової частини ГУР МО, але працює водієм народного депутата Копитіна".

Крім цього також згадує ще один нюанс: "По-друге, одразу після ДТП правоохоронцями було сфотографовано і документи депутата Копитіна, серед яких - посвідчення ГУР, відповідно до якого Копитін має військове звання - капітан. При цьому варто зазначити, що у соц мережах депутата багато фото з Кирилом Будановим".

Журналіст додає, що автомобіль, який був у користуванні Копитіна, придбали цього року і зареєстрували на Даценка Олексія Леонідовича. "Людина з таким самим іменем зазначається на сайті Верховної Ради помічником народного депутата Копитіна", - вказує Михайло Ткач.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зеленський потрапив на той самий гачок, на який намагався упіймати Залужного до відставки, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 13 вересень 2024, 14:49

"Американські демократи в унісон завдали подвійного удару. У той час, коли кандидатка у президенти Камала Гарріс повільно смажила на дебатах Дональда Трампа, державний секретар Ентоні Блінкен відвідав Київ. Аби врешті поговорити про далекобійну зброю і...

Таке враження, що Путін обнулився і відбувся відкат до якоїсь "точки збереження". Але в Росії все сприйняли як належне, - Голобуцький

п’ятниця, 13 вересень 2024, 14:15

"Головне - погоджуватися з будь-якою маячнею? Путін: "Якщо Україна почне застосовувати проти РФ західну високоточну зброю великої дальності - це означатиме пряму участь країн НАТО у війні в Україні. Це означатиме, що США, НАТО та європейські країни без...