"Автомати старі, техніки немає": Окупант поскаржився дружині, що не хоче воювати в Україні (аудіо)

Військовослужбовець "другої армії світу" поскаржився, що не хоче воювати в Україні. За словами окупанта, загарбники не мають достатньої кількості військової техніки. Про це стало відомо з телефонної розмови російського військового з дружиною, перехопленої Головним управлінням розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

Судячи з неї, окупант воює на Запорізькому напрямку. Він зазначив, що його підрозділу нема чого протиставити Силам оборони України, тому ЗСУ навіть не витрачають на них снаряди.

"Взводик маленький, з нас ніякого толку. У нас техніки немає...та ще й автомати, вони ж повидавали нам старе все. Інші підрозділи – у них нові, а у нас все старе, там половина клинить", – поскаржився росіянин. І він, і його товариші по службі готові віддати всі гроші, аби повернутися назад додому. Однак назад у РФ гарматне м'ясо ніхто не відпустить, і солдати РФ це розуміють. Відео містить нецензурну лексику, 18+!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Мисливці на мисливців: Українські бійці показали як вислідили і ліквідували цілий підрозділ російських дроноводів (відео)

неділя, 19 травень 2024, 17:58

100 окрема механізована бригада показала як її дроноводи вислвдили ціле кубло своїх російських візаві. Одним ударом підрозділ із дев'яти російських операторів БПЛА перестав існувати.

Ця родина вже давно привертає увагу: Головний суддя Одеси "забув" вказати у декларації нерухомість у Маямі (відео)

неділя, 19 травень 2024, 17:02

Журналісти продовжують помічати як чиновники “забувають” вказати свої реальні статки й наявне майно у деклараціях. Цього разу медійники звернули увагу на головного суддю Одеси. Як з’ясувалося, родина прикупила житло у Маямі і не тільки, зазначають Патр...