"Баба на базарі" й "жирненький цуцик": Мер Дніпра та керівник лікарні полаялися в соцмережі

Між міським головою Дніпра Борисом Філатовим та генеральним директором Дніпровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Сергієм Риженком розгорівся конфлікт. З’ясування стосунків почалося після публікації Сергія Риженка, в якій очільник лікарні звинувачує мера Дніпра в «рейдерському захопленні медзакладу», повідомляють Патріоти України.

«Останній місяць по території лікарні Мечникова ходять люди, які заміряють рулетками нашу землю, фотографують та знімають на камеру, фабрикують факти. Хочеться спитати: це рейдерство чи просто підготовка? Сьогодні на сесії міськради по лікарні Мечникова почув запит депутата Філатова. Дуже було чутно мера Дніпра, але мою відповідь, на жаль, почули тільки депутати», – написав Риженко.

Борис Філатов не забарився з відповіддю у коментарях під дописом. Він назвав Риженка санлікарем, а також закинув тому невизначеність політичних уподобань. «Коли люди подібні Вам відкривають свого смердючого рота, то у них виключається мозок», – написав мер Дніпра.

За словами Філатова, «ніхто не підтримує ніяких міфічних рейдерів». Також мер поскаржився, що Риженко на сесії міськради 21 червня не підтримав запит до правоохоронців стосовно заяви про можливе рейдерство.

«Послухай мене, метросексуал, якщо ти вважаєш себе правим, то можеш звернутися з заявою до прокуратури або поліції з відповідними доказами. Але Ви, нешановний Сергію Анатолійовичу, продовжуєте ховатися за спинами славетного колективу лікарні, примушувати людей писати безглузді коментарі та істерити, як баба на базарі», – додав мер Дніпра.

Зі свого боку, Риженко назвав Філатова жирненьким цуциком та констатував, що «на жаль, алкоголь не завжди допомагає знайти відповідь, але допомагає забути питання».

Пізніше Філатов опублікував великий допис в якому називає очільника лікарні Мечникова «начальником санепідемстанції», що ні бельмеса не розуміє в медицині, відбувший при Януковичі замміністром, при Порошенкові депутатом, а при Зеленському улюбленцем влади, постійно бреше та маніпулює суспільством».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...