Бабуся заплатила чималі гроші: Блогер видав деталі ганебної втечі внука Ротару з України

Внук Софії Ротару Анатолій Євдокименко не з першого разу зміг покинути Україну після того, як РФ здійснила повномасштабне вторгнення. Виїзд онука бабусі "обійшовся в чималу суму". Про це повідомив оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Також він розповів, що втікач живе на території США. "Онук Ротару тепер співак з псевдонімом "Шаман". Живе в Нью-Йорку і планує стати відомим... Відомим він стане, але не співаком, а клоуном... (мабуть, мається на увазі - прославиться не як співак, а як клоун", - вважає оглядач.

Цікаві новини шоу-бізнесу - сьогодні це варто знати

Повідомлялося, що Анатолій Євдокименко разом із батьком після повномасштабного вторгнення росіян на українську землю у 2022 році намагалися втекти у Молдову. 7 березня їх та ще кількох чоловіків спіймали у Могилеві-Подільському при спробі незаконно перетнути кордон.

Пізніше стало відомо, що онук Софії Ротару опинився у Європі - він в Instagram опублікував знімок, на якому було видно Ейфелеву вежу ("візитівка" столиці Франції Парижу). Як Євдокименко зміг перетнути український кордон - поки невідомо. Сам утікач пізніше повідомив, що "з початком війни був змушений покинути країну, щоб почати нове життя".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...