"Баби ж нє наражают!": У російських загарбників стрімко зросли втрати бойової техніки на фронті. Що знищується найчастіше (фото)

За березень середній показник втрат окупантів зріс у декілька разів. OSINT-аналітик Річард Верекер зауважив, що збільшення знищеної техніки російських військових може бути повʼязано з трьома причинами.

У Збройних сил Російської Федерації зросла кількість втраченої бойової техніки на полі бою у березні. Про це повідомив OSINT-аналітик Річард Верекер у своєму X (Twitter).

Він зауважив, що протягом повномасштабного вторгнення співвідношення ворожих втрачених танків до бойових бронемашин було близьким до середнього показника 1,87, максимум якого досягав 2,17. Проте у березні цей показник зріс до 3,87 та 6,8 за десять днів.

"Я не знаю причини, можливо, це пов’язано з тактикою чи доступністю транспортних засобів, або, можливо, вибори в Росії є фактором, але це відбувається і, здається, прискорюється протягом місяця", — наголосив він.

За його словами, кожного разу, коли він перевіряє цифри, це співвідношення зростає.

Крім цього, він показав співвідношення всіх втрат техніки щомісяця та як відсотковий показник від загальних втрат у березні.

"Відбулося поступове скорочення всього, що не є танком чи БМП, але це дуже поступово, порівняно зі змінами, що відбулися за останній місяць у танках порівняно з БМП", — розповів він.

OSINT-аналітик опублікував дані зі всіма втратами росіян щомісяця

Він наголосив, що спостерігаючи за загальними втратами ЗС РФ цього місяця, можна помітити, що зросло знищення БМП-1 та знизилося БМД-2. Проте суттєвих змін не відбулося, якщо порівнювати з лютим або січнем.

"Це свідчить про те, що йдеться не про одну чи дві великі партії одного типу БМП, які прибули на фронт", — зазначив аналітик.

На додаток він порівняв дані всіх втрат ворожих танків за типом щомісяця. За його словами, помітне зниження відсоткового значення Т-80, тоді як втрати Т-90 і Т-72 зросли.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гори російських трупів: Захисники Роботиного на Запоріжжі показали, як окупанти начебто взяли ключовий український плацдарм на Мелітопольському напрямку (відео 16+)

четвер, 9 травень 2024, 8:30

Загарбники неодноразово брали на словах це селище, котре селить окупантам як кістка в горлянці посеред ключової смуги "лінії Суровікіна". Воїн 118-ї механізованої бригади ЗСУ показує трупи російських солдатів в одному з будинків поблизу школи у селі Ро...

Народні прикмети на 9 травня. Побалуйте дітлахів - день Миколая Весняного спонукає до цього не менш Зимового

четвер, 9 травень 2024, 7:05

Православна церква України 9 травня за новим стилем відзначає перенесення мощей Миколая Чудотворця. У народі це свято відоме як Миколай Весняний або Миколай Літній. За старим стилем у свято сьогодні вшановують праведну Глафіру Амасійську. На Миколая Чу...