
Різдвяне пісочне печиво Кураб'єдес, у Греції та на Кіпрі готують з особливого приводу. Рецепт дуже легкий і швидкий, печиво виходить ніжним з легким горіховим присмаком. В оригінальному рецепті використовувалася рожева вода, мигдаль і овече масло, але, так як коров'яче масло дістати простіше, зараз багато хто готує так, без цих класичних інгредієнтів. Печиво теж дуже добре виходить! Це надзвичайно смачний десерт, який я рекомендую спробувати приготувати кожному.
Рецепт печива:
250 гр вершкового масла (кімнатної температури)
1/4 ч.л солі
100 гр цукрової пудри
60 гр горіхів
ваніль
25 мл міцного алкоголю (ром, коньяк)
400-420 гр борошна
1/2 ч.л розпушувача
додатково: 250-300 гр цукрової пудри
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!

Ми часто говоримо про те, що допомагає мозку працювати краще - правильне харчування, сон, тренування пам’яті. Але не менш важливо знати й про протилежне: є звички, які повільно, але невпинно погіршують інтелект, концентрацію та здатність мислити ясно, ...
Православне свято 21 листопада за новим календарем (4 грудня за старим) - Введення в храм Пресвятої Богородиці, одне з двунадесятих, тобто, найбільших православних свят. У народі його також називають Третя Пречиста. Раніше ми розповідали про історію ць...