
Різдвяне пісочне печиво Кураб'єдес, у Греції та на Кіпрі готують з особливого приводу. Рецепт дуже легкий і швидкий, печиво виходить ніжним з легким горіховим присмаком. В оригінальному рецепті використовувалася рожева вода, мигдаль і овече масло, але, так як коров'яче масло дістати простіше, зараз багато хто готує так, без цих класичних інгредієнтів. Печиво теж дуже добре виходить! Це надзвичайно смачний десерт, який я рекомендую спробувати приготувати кожному.
Рецепт печива:
250 гр вершкового масла (кімнатної температури)
1/4 ч.л солі
100 гр цукрової пудри
60 гр горіхів
ваніль
25 мл міцного алкоголю (ром, коньяк)
400-420 гр борошна
1/2 ч.л розпушувача
додатково: 250-300 гр цукрової пудри
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!

4 листопада в Мадриді (Іспанія) відбудеться "закрита та конфіденційна" зустріч країн "коаліції охочих", яку проведе Міністерство закордонних справ країни. Про це 31 жовтня інформувало іспанське видання El Mundo з посиланням на документ, який опинився в...
Православне свято 31 жовтня за новим церковним календарем (13 листопада за старим) - день пам'яті Никодима і Спиридона Печерських, які ввійшли в історію як проповідники християнства, а також святого Петра Багатостраждального, видатного українського дер...