Багато хто впевнений, що це... її колишній: Ексдружина "загиблого" екснардепа Дейдея засвітила нові стосунки (фото)

Євген Дейдей та Дарина Ледовських / ©

Ексдружина нібито "загиблого" на війні колишнього депутата Євгена Дейдея Дарина Ледовських повідомила, що знову вийшла заміж. Про це Дарина розповіла на сторінці у Facebook. Вона розмістила фото з новим обранцем, який неймовірно схожий на її колишнього, зазначають Патріоти України.

Також дівчина похизувалася обручкою з чималим діамантом, а також змінила прізвище. Тепер вона носить не своє дівоче Ледовських, чи ексчоловіка – Дейдей прізвище, а Мандич. Також Дарина похизувалася величезним татуюванням на руці з ім'ям Стефан.

Ексдружина Євгена Дейдея вийшла заміж / © facebook.com/daryna.liedovskykh Ексдружина Євгена Дейдея вийшла заміж / © facebook.com/daryna.liedovskykh
Ексдружина Євгена Дейдея вийшла заміж / © facebook.com/daryna.liedovskykh Новий обранець Дарини настільки схожий на її екса Дейдея, що юзери спочатку навіть подумали, що це він і є просто після вдалої пластичної операції. Проте журналіст, політв'язень, комбатант, народний депутат VIII скликання, політик і громадянин Ігор Мосійчук повідомив, що на фото не Євген Дейдей. А нового коханого Дарини звуть Стефан Джукич-Мандич.

Євген Дейдей загинув – що відомо

Нагадаємо, що у березні 2022 року на той момент ще дружина екснардепа від "Народного фронту" Євгена Дейдея Дарина повідомила, що він нібито загинув на війні. Жодних подробиць тоді Дарина не розповідала.

Тоді ж з'явилася інформація, що смерть Дейдея насправді – фейк і він виїхав за кордон. Своєю чергою, Дарина зазначила, що чоловік не міг так вчинити з нею та їхніми дітьми:

"Мені сказали, що він загинув. Ми з дітьми у Києві, нас ніхто не вивозив. Навряд він живий. Він повинен був дитину забрати у Будапешті. Їхав туди, зник зв'язок і більше його ніхто не бачив. Дитину звідти вивозили наші знайомі. Він би дитину не покинув", - говорила Дарина в коментарі УП.

Та вже у вересні 2022 року Дарина подала на розлучення з Євгеном Дейдеєм. Певно, вона отримала певні докази, що насправді її чоловік живий і перебуває за кордоном. Жінка вирішила стягнути з Дейдея аліменти за їхніх двох дітей. Зазначимо, що у експодружжя є 4-річний син і трирічна донька.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...