Бахмут потрапив у оперативне оточення, - полковник Світан

Українські військові продовжують вести наступальні дії та просуваються на Бахмутському напрямку. Сили оборони зайняли панівні висоти, через що артилерія тепер може діставати до входів і виходів з Бахмута, зазначають Патріоти України.

Як пояснив військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі, військовий льотчик-інструктор Роман Світан, необхідно утримувати весь цей регіон, щоб звʼязати резерви російських окупаційних військ та знищити їх.

За словами експерта, зараз українські військові тримають у Бахмуті висоти, а низини опинилися в оперативному оточенні – мова про Кліщіївку та район Берхівки.

"Та й сам Бахмут після того, як ми виходимо на висоти, потрапив в оперативне оточення, оскільки артилерія дістає до входів і виходів із Бахмута", – наголосив Світан.

Водночас військовий експерт зауважив, що на Донецькому напрямку є два позитивних моменти. Йдеться про можливість заходу по висотах у Горлівку та на Донецьк.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...