Балерина Волочкова заявила, що "готова підтримати Росію будь-де", але побоялась їхати на Донбас

Російська балерина-путіністка Анастасія Волочкова розповіла, чому вона все ще не відвідала Донбас. Незважаючи на свою затяту підтримку терористичної війни Росії, ура-патріотка вигадала примітивну відмазку. На одній із останніх прес-конференцій Волочкова сказала пропагандистам, що її поїздка на окуповані українські території не принесе жодної користі, передають Патріоти України.

Горе-балерина вважає, що її покликання – це танцювати на сцені перед сім'ями учасників так званої "СВО". Однак танцівниця називає себе патріоткою Росії, заявляючи, що служить своїй країні. "Та я можу поїхати на Донбас, лише поясніть мою місію, – сказала вона журналістам. – Моя присутність на Донбасі не дасть жодного ефекту та жодної користі".

Волочкова заявила, що точно не поїде з балетом, оскільки колектив складається із дівчат віком десяти років. Але якщо знадобиться, то путіністка звичайно ж приїде одна. "Я Росію готова підтримати будь-де: і на Донбасі, і на Місяці", – заявила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Королівство кривих дзеркал

п’ятниця, 5 липень 2024, 19:02

Мінсоцполітики (!) пропонуватиме «оптимізувати» (людською мовою – «скоротити») соціальні видатки. Завжди думав, що задача Мінсоцполітики – знаходити шляхи виплат цих видатків. Зокрема, за рахунок зменшення втрат на корупції, неефективному управлінні і ...

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних потягів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...