Балога запропонував домовлятися з Путіним: це позбавлення мандату та держзрада, - Голобуцький (відео)

"Балога запропонував домовлятися з путіним: це позбавлення мандату та держзрада. Пишуть, ряд проросійських нардепів з «дубайського котла» здали свої мандати. Але скільки ще таких «консерв» сидить у ВР... Натикнувся на таке відео. Колишній “хазяїн Закарпаття”, Балога, близький друг Медведчука, запропонував домовлятися з Путіним. Якби він був президентом України, так би і зробив, каже", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Майже рік війни. Десятки тисяч вбитих, закатованих, зґвалтованих громадян України. Нардеп Балога хоче домовлятися з Путіним. Підняв його старі дописи. А там – тупо все. Немає лише фотки паспорта громадянина рф.
Тут вам і пропозиція від Балоги провести референдум на Донбасі, і «дати окупованим територіям пожити 15 років та багато чого іншого. Наскільки мені відомо, публічні заклики від’єднати території України підпадають під держзраду, не кажучи вже про позбавлення мандату.
Багаторічну позицію Балоги можна було б списати на недалекоглядність, якби не дружба з Медведчуком, не посада в Уряді за президентства Януковича і якби не роздування дипломатичних конфліктів на Закарпатті.
Йдемо далі: усі балогині «Дайте Донбасу пожити самостійно» відразу підхоплюються російськими медіа із заголовками: «впливові українські олігархи пропонують референдум на Донбасі» і таке інше.
За таке необхідно позбавляти мандату та виписувати держзраду. А поки правоохоронці та парламент думають, Україна змушена «насолоджуватись» такими відео від діючого народного депутата воюючої країни".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...