"Банкова ротом свого ручного спікера Арестовича знову готова дати воду в Крим", - нардеп Ар'єв

"Банкова ротом свого ручного спікера Арестовича знову готова дати воду в Крим. І хоч рот говорить про жорсткі умови для цього кроку, ви не знайдете серед них головної: деокупації півострова", - пише нардеп Володимир Ар'єв на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Офіс Зеленського готовий здати кримських татар і українців, які борються з окупантами ціною своєї свободи і життя. На Банковій намагаються не згадувати бранців Кремля, який бере заручників цілими родинами, як це сталося в родині Ісмаїлових-Омерових, де за ґрати кинули всіх чоловіків. Отже, на Банковій торгують територією України: задля примарного звільнення одної частини готові злити іншу. Це злочин.
Проте, ОП зливає своїх не вперше. «Вагнерівці», зірвана спецоперація зі звільнення заручників з Донецька. Чого варта лише скандальна історія з внесенням РНБО в список криміналітета захисників України - бійців чеченського батальйона імені Шейха Мансура! Вона теж має в основі огидну торгівлю і скоро я оприлюдню шокуючу інформацію про те, чому це сталося і за яких обставин.
А злив спецоперацій по «вагнерівцям», чеченських добровольців і постійні спроби дати воду окупантам - все це має спільний корінь, який проріс в президентському офісі прямо з Москви".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...