"Барахолка на Почайні": У Києві люди торгують на рейках, ризикуючи загинути під колесами товарняка

Торгівля проходить мало не на залізничних коліях.

У соціальних мережах кияни обговорюють страшну картину – стихійну торгівлю в районі станції метро "Почайна", передають Патріоти України з посиланням на Сьогодні.

У вихідні тут збирається стихійна барахолка, і торгівля проходить мало не на залізничних коліях. Особливо страшно, коли по рейках проходять товарні потяги, які можуть травмувати продавців.

"Не Індія, але Київ. Ось таку барахолку влаштували на Почайні", – пишуть автори.

Чи законна ця торгівля, ми поцікавилися в департаменті благоустрою КМДА. Там погоджуються, що таке сусідство дуже небезпечне для людей. І зазначають, що останній рейд проводили спільно з представниками Оболонської РДА три тижні тому, але належного результату це не дало.

"Проблема перебування торговців барахолки біля залізниці, вимагає комплексного вирішення. Її нереально вирішити одним рейдом. Кількість торговців дуже велика – близько трьох тисяч. Потрібно проводити серед них роз'яснювальну роботу. І спільно вирішувати цю проблему з поліцією, містом, районом. Наприклад, проводити рейди щосуботи. Розглядається можливість установлення в цьому місці огорожі й регулярного патрулювання правоохоронцями. Потрібно вживати цілий комплекс заходів", – розповіли в департаменті благоустрою КМДА.

У соціальних мережах кияни пишуть, що крім цього, потрібно забезпечити людей гідними пенсіями, а також роботою з хорошою зарплатою, тоді люди не будуть продавати останні свої речі, ризикуючи життям.

Також наголошується, що влада повинна виділити під барахолку нормальне місце, де люди можуть продавати свої речі без ризику бути роздавленими потягом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20