Башту геть: Бійці 59-ї бригади показали, як зірвали атаку росіян (відео)

Захисники України показали відео, зняте на передовій прямо під час бою із противником. Піхотинці змогли стримати наступ ворога, здійснивши вдалий постріл із переносного протитанкового ракетного комплексу, хоча це відбувалося в умовах зниженої видимості.

Напрямок фронту, де це сталося, не уточнюється.

"Реальний бій зовсім не схожий на кіношний екшн. Але що тут і є спільного – так це кінцівка. Хороші хлопці завжди беруть гору і карають поганців", – підписали відео військові.

Воїни 59-ї ОМПБр, сидячи в окопі, мали знищити ворожу бронетехніку, яка ховалася за деревами. Ціль було погано видно, але стрілок разом із побратимами чекав на вдалий момент. Коли техніка ЗС РФ нарешті показалася, наш захисник вміло застосував ПТРК і влучив у ціль.

"Наші піхотинці не тільки стримали наступ ворога, а й залишили їх "без башти". Герої – вони всюди герої!" – написали бійці.

Обережно, нецензурна лексика! 18+!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські окупанти захопили ще два населені пункти Донеччини поблизу Очеретиного і просуваються на півдні, — DeepState (карта)

середа, 1 травень 2024, 9:23

За даними OSINT-аналітиків, росіяни просунулися в районі села Урожайне. Водночас Силам оборони вдалося відновити втрачені позиції в районі Ямполівки. . Збройні сили Російської Федерації захопили населені пункти Керамік і Новокалинове Покровського райо...

Росія вдарила ракетами по країні НАТО. Чи може польська ППО захистити західні області України?, -

середа, 1 травень 2024, 9:05

Ракета РФ залетіла в повітряний простір Польщі, але поляки не наважилися її збити. Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов переконаний, що подібні дії провокують РФ на ескалацію конфлікту з країнами НАТО і, передусім, з Польщею. Нічого так не стимулює агр...