Батьківська мудрість: Чоловік щороку дарував синові віскі, але забороняв його відкривати. Через 28 років той зрозумів чому

Батько не плутав назви пляшок і дарував те, що треба.

Меттью Робсон - 28-річний житель англійського міста Тонтон - народився в 1992 році і на свій перший день народження отримав від батька Піта Робсона (родом з Шотландії) досить незвичайний подарунок - пляшку віскі 18-річної витримки Macallan. На щастя, батько не плутав назви пляшок і дарував те, що треба. З тих пір щороку тато Меттью презентував чоловікові по одній пляшці тієї ж витримки, передають Патріоти України з посиланням на BBC.Будучи дитиною, британець не міг вживати подарунок батька, але від нього цього і не вимагали. Навпаки - Піт і казав синові, щоб той ні в якому разі не відкривав віскі, поки йому не виповниться 18 років.

"Я думав, що це був досить незвичайний подарунок, тому що я був занадто молодий, щоб почати пити. Але у мене були суворі інструкції: ніколи не відкривати їх [пляшки], я щосили намагався і досяг успіху, і всі вони цілі", - розповів Метью.

Планом батька було зібрати колекцію з 18 пляшок 18-річних віскі на 18-річчя Меттью. Однак, коли чоловік став повнолітнім, він вирішив продовжити традицію, а не використовувати напій замість незамерзайки. Він став і далі поповнювати свою колекцію за допомогою батька і не прогадав.З роками бренд Macallan почав набувати все більшу цінність, і до 2020 року колекція з 28 пляшок Меттью, яка обійшлася його батькові в п'ять тисяч фунтів, стала коштувати 40 тисяч фунтів. А це цілком тягне на непогані статки.

Та ж думка відвідала і сім'ю Робсон, тому Меттью вирішив розлучитися з цією колекцією, так її і не спробувавши, щоб купити собі свій перший будинок. Зараз чоловік займається пошуком покупців його віскі, але, як обіцяє його брокер Марк Літтлер, такі вже з'явилися в Нью-Йорку і Азії. Так що чекати, схоже, йому залишилося недовго.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...