"Батько допоміг купити": Художниця Морозюк розповіла, звідки у неї взялися дві квартири в Києві

Художниця Соня Морозюк прокоментувала підозри слідства, що дві її київські квартири могли бути куплені на вкрадені у держави гроші сім'єю її нареченого Романа Гринкевича. За словами Морозюк, обидві квартири були куплені повністю чи частково за гроші батька ще до знайомства з Гринкевичем, передають Патріоти України.

«У відповідь на звинувачення, що в мене «знайшли дві квартири». Квартири є. Але. Одну собі купив батько (продавши до цього нерухомість у Харкові), і оформив частку на мене. Він є платником, це його гроші, не мої. І другу я купила з частковою допомогою батька, і він є співвласником. Перша квартира куплена 16 серпня 2022 року, друга – 2 червня 2022 року. З Романом Гринкевичем ми познайомилися майже через рік після цих покупок», – написала вона.

Морозюк показала договори купівлі-продажу двох квартир у Києві

Також Морозюк прокоментувала новини у ЗМІ, що вона купила майстерню у Києві за $250 тис. За словами Морозюк, приміщення коштує 4,6 млн грн ($121,5 тис.) і ці гроші вона заробила сама.

«Щодо нежитлової нерухомості під майстерню. її ціна склала 4,6 млн грн. Це приблизно один мій річний дохід. Всі такі угоди проводяться у безготівці, і банк перевіряє джерело походження коштів. Нагадаю, що я вже не один рік ФОП і плачу податки. Нагадаю також, що готую документи для добровільної подачі декларації, щоб було ще зрозуміліше», – написала Морозюк.

Нагадаємо, Агентство з розшуку та менеджменту активів віднайшло майно львівського підприємця Ігоря Гринкевича. Під час розслідування вперше офіційно з'явилося ім'я художниці Соні Морозюк, яка є нареченою сина бізнесмена – Романа. Квартири дівчини могли бути придбані за корупційні кошти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...