Батько мовчки спостерігав за вбивством: Мати у кривавому ритуалі забила двох своїх дочок

Ймовірно, це сталося за порадою тантричного священика або чорного мага.

Старша сестра

Мати побила до смерті двох своїх дочок. Інцидент стався в індійському селі Анкішеттіпалле в неділю ввечері. Поліція прибула на місце події після отримання звернення та впізнала жертв - 27-річну Алехо і 22-річну Саю Дів'ю. Правоохоронці кажуть, що після вбивства батько дівчат повідомив про інцидент колезі по телефону, який і викликав поліцію. Про це пише Gulf News, передають Патріоти України.

Поліція взяла обох батьків під варту. Вони забрали тризуб і гантель, якими вбили дівчат. Батьків відправлять на медичне обстеження, щоб з'ясувати психічний стан. Мати-вбивця - володарка золотої медалі з математики. Працює директором Masterminds IIT Talent School. Батько – ад'юнкт-професор хімії в жіночому державному коледжі.

Побиті та закривавлені тіла дівчат перевезли в державну лікарню. Поліція виявила в будинку кілька характерних ознак релігійних ритуалів, які свідчать про те, що подвійне вбивство пов'язане з забобонними віруваннями. Голови дівчат були наполовину пострижені, і на них були червоні мітки. У роті у них були маленькі срібні горщики. Поліція повідомляє, що дівчата були оголені, коли їх вбили, але пізніше закутали в червоний традиційний одяг - сарі.

Старша сестра Алехо мала ступінь магістра ділового адміністрування і працювала в Інституті управління лісами в Бхопалі. Молодша Сая Дів'я закінчила курс ділового адміністрування, вчилася музиці в Музичній академії імені Рахмана в Ченнаї. Обидві були в гостях у батьків і зупинилися в сімейному будинку, куди сім'я переїхала в минулому році.

Поліція знайшла в родини фотоальбоми, на яких сім'я зображена з ідолами та релігійними фігурами. Заступник місцевої поліції Раві Манохара Чарі сказав, що поліція вивчає інцидент.

"Ми переглядаємо записи з камер відеоспостереження, щоб ідентифікувати всіх людей, які відвідували будинок в останні кілька днів, щоб встановити мотив вбивства", - каже Чарі.

Коли пізно ввечері поліція увірвалася в будинок, батьки чинили опір і були проти того, щоб тіла забрали. Вони сказали, що дівчата повернуться до ранку.

"Їх душі пішли, але вони повинні повернутися. Проте досі цього не зробили. Я втратила своїх дочок", - пізніше казала в поліції істерична мати.

Хоча мати наполягає, що діяла сама, і ніхто їй не радив, поліція намагається знайти людей, які відвідували будинок для проведення ритуалів в останні кілька днів. У поліції вважають, що батькам промили мізки, що їх дочки начебто переродяться. Правоохоронці також переглядають посилання в соцмережах обох дівчат, щоб зрозуміти, що з ними сталося.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...