"Батько та дочка": "Зрадниця" Брежнєва показала ніжне фото з Меладзе, але нарвалася на критику

Українська співачка Віра Брежнєва, яка зараз живе і працює в Росії, поділилася новою фотографією з чоловіком, російським композитором Костянтином Меладзе. Відповідне фото 38-річна артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Співачка привітала композитора з днем народження, але навіть у такий день отримала хвилю критики у свою адресу. На чорно-білому знімку Меладзе зворушливо цілує Брежнєву в лоб. Такою фотографією Віра привітала Костянтина з днем народження – 11 травня композитору виповнилося 57 років. "День народження Генія", – підписала фото співачка.

В коментарях шанувальники приєдналися до привітань, але знайшлися й ті, хто розкритикував знімок. Зокрема, користувачів збентежила різниця у віці між артистами. "Дід і внучка", "Це твій тато?", "Тато з донькою", "Я думала, що це тато", – писали в коментарях шанувальники. "Тато і дочка... я б підписала", - йдеться в одному з найпопулярніших коментарів під знімком, зібрав майже сотню лайків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...