"Батько загинув, зате у мене квартира": Глава Примор’я придумав, як змусити російських дітей "стати патріотами"

Губернатор Примор’я Олег Кожемяко придумав, як змусити російських дітей, чиїх батьків утилізували в Україні в інтересах кремлівського режиму, полюбити державу і стати справжніми «патріотами», передають Патріоти України.

Свою ідею він озвучив під час зустрічі з так званим «омбудсменом» Марією Львовою-Бєловою, яка перебуває у міжнародному розшуку за викрадення неповнолітніх із тимчасово окупованих українських територій.

За словами Кожем’яка, російських сиріт, чиї батьки були ліквідовані ЗСУ або стали інвалідами першої групи, треба просто підкупити, видавши кожному по квартирі. Чиновник упевнений, що такий підхід допоможе дитині змиритися з тим, що її батька перетворили фактично на «гарматне м’ясо», і не перейматися питаннями з приводу доцільності його смерті.

«У нас зараз трохи інший підхід — що гірша соціально сім'я, то краще буде дитині, а та людина, яка віддала життя за батьківщину або стала там інвалідом першої групи (військові злочинці - ред.), її дитина залишається чомусь без житла. Так, є військова іпотека, але ми говоримо про дітей, нам потрібно, щоб дитина розуміла: „Так, батько загинув, але завдяки його подвигу у мене є квартира“. Це робить дітей патріотично налаштованими», — заявив Кожем’яко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...