Синдром Чорнобаївки, або "Бавовна" палала: На аеродромі в Мелітополі лунають вибухи, - мер міста

Ворог намагається перекидати та накопичувати військову техніку на аеродромі. Однак колись транспортний вузол у глибокому тилу російських загарбників перетворився для них на таке саме пекло, як славнозвісна Чорнобаївка.

На аеродромі окупованого Мелітополя Запорізької області пролунали вибухи. Про це повідомляє мер міста Іван Федоров.

"П'ять гучних вибухів на захопленому окупантами аеродромі Мелітополя, де вони безумовно разів 10 намагалися розставити свою військову техніку. Однак наші сили опору ще раз перетворили їхні спроби на густий чорний дим", - йдеться у повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Постачалася раніше до М'янми: У росіян помітили рідкісну техніку, яку виготовляли в Харкові (фото)

субота, 18 травень 2024, 19:30

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко повідомив, що у російських військ в Україні була помічена рідкісна бойова машина МТ-ЛБМШ. Фото техніки Коваленко показав у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України...

Українські дрони пролетіли біля "палацу Путіна" на березі Чорного моря – Іван Ступак

субота, 18 травень 2024, 19:19

У ніч проти 17 травня під час масованої атаки українських безпілотників, спрямованої на енергетичні об’єкти РФ в Краснодарському краї, дрони пролетіли біля резиденції російського президента на березі Чорного моря, яку називають «палацом Путіна». На це ...