"Базовий меседж Зеленського на зустрічі із західними ЗМІ був таким: "Ви знаєте, що Росія нападе, ми знаємо, що нападе, але ви про це кажете, а ми - ні!" - Голобуцький

"Мета сьогоднішньої зустрічі Зеленського з західними журналістами так і лишилась незрозумілою. Він, здається, збирався довести, що Захід надміру нагнітає істерику з очікуванням великого наступу Росії. Але доводив це в дивний спосіб - так само стверджуючи, що Росія збирається напасти", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Виглядає, що базовий меседж Зеленського був десь таким: "Ви знаєте, що Росія нападе, ми знаємо, що нападе, - але ви про це кажете, а ми не кажемо! Тому і ви про це не кажіть!". Решта тез були, як завжди, ще менш чітко артикульованими і зрозумілими: щось на тему довіри, вдячності, недостатньої допомоги, неправильної допомоги, "Не дивись вгору"... От про шашлики цим разом не було - було тільки про виховання дітей.
"Якщо зустрічі в нормандському форматі - не театр, то кроки. Потрібно дуже обережно висловлювати думку, що завтра буде війна. Не можна сказати, що війна буде до кінця лютого. Я ще раз кажу: вона може бути, на жаль, і ставлю трикрапку, але не крапку. Тому що ми розуміємо, що народ ще має працювати, виховувати дітей”.
Що про це все напишуть вже сьогодні західні ЗМІ - навіть уявляти не хочеться".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20