"Бей своих, чтоб чужие боялись": Російська авіація за добу загубила над Бєлгородською областю три авіабомби

Станом на 16 травня російська авіація загубила над регіонами країни-агресора РФ й окупованими районами України щонайменше 39 боєприпасів, більшість із яких – фугасні авіабомби (ФАБ). Про це повідомляє російське видання Astra, передають Патріоти України.

"За останні три місяці на російські й окуповані українські регіони російські ПКС скинули щонайменше 38 ФАБ й один невстановлений боєприпас", – ідеться в повідомленні.

Лише за добу три боєприпаси впали в Бєлгородській області РФ, зазначають журналісти. "Удень 15 травня ПКС РФ скинули на Бєлгородську область одразу три ФАБ-500 (бомба масою 500 кг. – ред.). Перша ФАБ упала прямо біля аквапарку "Лазурний" у селищі Лазурне під Бєлгородом. Іще одну авіабомбу знайшли біля села Крутий Лог. Третю ФАБ виявили в селі Заріччя-Друге. У всіх випадках ніхто не постраждав", – поділилось інформацією видання.

Воно наголошує, що російська влада приховує інформацію про падіння авіабомб на російську територію. "4 травня російський літак скинув на Бєлгород ФАБ-500, унаслідок чого семеро людей було поранено, 31 домоволодіння і 10 авто пошкоджено. Російська влада причину цієї події приховала", – пише Astra.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 4 жовтня 2024 року - Злий Одесит

субота, 5 жовтень 2024, 0:40

4 жовтня. Триває 954 доби героїчної оборони України від російської агресії. . Російські окупанти, після захоплення Вугледара, посилили тиск на Курахове. Удари по місту свідчать про намір просування на Максимільянівку. Окупанти формують південний фланг...

У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року, - журналіст

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 22:02

"Важливо! У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року. Потрібне негайне превентивне реагування України й Румунії. Просимо поширення", - пише журналіст та головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко на ...