"Бей своих, чтоб чужие боялись": У Москві біля НПЗ затримали "шпигунів" із... дружньої країни, - соцмережі

У Москві за підозрою в шпигунстві затримали знімальну групу іракської телекомпанії. Про це повідомляє російський проект ВЧК-ОГПУ з посиланням на джерело, передають Патріоти України.

За їхніми даними, інцидент стався 9 серпня біля Московського нафтопереробного заводу, який знімали кореспонденти телекомпанії "Рудав". У службі безпеки МНПЗ подумали, що ті підозріло поводяться, і викликали поліцію.

У відділенні поліції з'ясувалося, що журналісти Володимир Кортун і Каміз Джабраїлов працюють на іноземну компанію, також у них є акредитація "Спілки журналістів Росії". Вони повинні були знятися на тлі заводу і розповісти про підвищення цін на паливо.

"Нікого з МЗС, місцевих органів і представників МНПЗ кореспонденти, природно, не попередили, пославшись на терміновість матеріалу і виняткову "колоритність" споруди. В результаті їх, як потенційних шпигунів, передали в руки ФСБ", - йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...