"Бережіть себе! Ви все, що у нас є": Скандальний блогер Буше знову зганьбився

Відомий український блогер та ведучий Богдан Шелудяк, він же Буше, втрапив у скандал через відео в мережі. Він опублікував ролик, в якому прирівняв службу військових на фронті з "важкою блогерською роботою", передають Патріоти України.

Днями у своєму Instagram Богдан опублікував "соціальне відео", в якому знявся він сам, ще один блогер та військовий. За сюжетом чоловіки зустрілися в ресторані та говорили про роботу. Вони акцентували на важливості відпочинку. Несподівано до них підійшов інший чоловік і дорікнув блогерам, що вони порівняли втому від знімань відео з службою захисників. "Від чого вам треба відпочивати? Просто цікаво… Від знімань відео?" – запитав чоловік.

На це блогери відповіли, що багато допомагають і під час війни "кожен має бути на своєму місці". Також за них заступився військовий, який наголосив, що робота інфлюенсерів дуже важлива. "Я не знаю, не хочу і не вмію знімати, але я знаю, що блогери дуже багато працюють і тяжко. Так, вони не на фронті, але вони роблять дуже багато речей для нашої спільної мети – перемоги", – сказав він.

Задум Буше різко розкритикували в мережі. Ролик висміяли українські військові. Вони обурені, що блогери прирівняли свої "досягнення" з роботою воїнів:

  • "Терміново треба вигадати нову стадію крінжу, бо звичайне "крінж" вже недостатньо"
  • "Але ж ви ну хоч трохи відпочивайте"
  • "Бережіть себе! Ви все, що у нас є, але дуже багато не працюйте"

Після численного хейту Шелудяк вийшов на зв'язок та прокоментував скандал. Він визнав свою помилку та видалив відео з соцмереж. "Це був дійсно крінж. За моїм проханням відео видалено", – написав ведучий.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни можуть досі не вірити, що війна проти України була помилкою, - британський політолог

неділя, 18 серпень 2024, 20:02

Росіяни можуть досі не вірити, що війна проти України була помилкою, не кажучи вже про те, що настав час укладати мир. При цьому після захоплення ЗСУ частини Курської області дехто відчуває злість на українців як ніколи. Про це у своїй статті для The S...

ЗСУ оволоділи важливим опорним пунктом курського Посем'я, на півдорозі між вже звільненим Кореневому та ще підконтрольним путіністам Глушковим

неділя, 18 серпень 2024, 19:30

Апанасівка Курської області - під контролем ЗСУ. Бійці 501 ОБМП зняли в селі російський прапор і повісили український.