Бережіться! Астролог назвала знаки Зодіаку, яким до кінця березня загрожує крах кохання і стосунків

Гороскоп на березень 2021 попереджає деякі знаки Зодіаку про небезпеку втратити коханих людей через сварки і непорозуміння. Кому до кінця першого місяця весни не пощастить у коханні - читайте в матеріалі. Своїм прогнозом з Lite поділилася відомий український астролог Аріна Артуровна, передають Патріоти України.

Телець

В особистих стосунках можуть бути небезпеки, тому не будьте егоїстичні, проводьте якомога більше часу з коханою людиною. Основа міцних стосунків - чесність і довіра, але все можуть зруйнувати провокації. Існує ймовірність таємних зв'язків і заборонених любовних відносин, але наважуючись на обман, будьте готові, що він розкриється і призведе до нерадісних наслідків.

Лев

У березні у Левів можуть бути конфлікти або розриви відносин з партнерами по шлюбу аж до розлучення, тому слід стримати свій запал. Можуть бути зради з боку партнера. Або ви самі можете піддатися пристрасті і зрадити коханій людині і через це втратити її.

Водолій

У березні Водолії погоняться за задоволеннями і розвагами, але будьте акуратні і не забувайте про близьких. Слід приділити увагу своїм домочадцям і коханим, так як можуть бути проблеми з вихованням, розлад у стосунках, проблеми в навчанні і розчарування в коханні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...