Бережіться! ​Двом знакам Зодіаку варто бути обережнішими у коханні - Бик готує їм неприємності

Астрологи склали любовний гороскоп на рік Бика для знаків Зодіаку, яким варто бути обережними. Про це повідомляє ресурс Rsute, передають Патріоти України.

Козеріг

Зірки рекомендують бути обережними в любовній сфері. Романи можуть принести не тільки приємні емоції, але і стрес. На Козерогів чекають несподіванки в особистому житті, які можуть порадувати або засмутити.

Скорпіон

Пригоди та інтриги можуть бути не тільки цікавими і яскравими. Варто звернути увагу і на "зворотну сторону медалі". Зірки радять бути обережними, особливо в першу половину року, адже все таємне може стати явним.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...