Бережіться! Названо чотирьох найбільш досвідчених брехунів по знаку Зодіаку - надурять будь-кого

Астрологи з'ясували, які знаки Зодіаку найхитріші і обманють більше інших. Звісно, всі люди брешуть, але особливо спритно і без будь-яких докорів сумління це робить чотири знаки - Близнюки, Скорпіон, Рак, Риби. Про це пише yandex.ua, передають Патріоти України.

Виявляється, деякі знаки Зодіаку частіше, ніж інші, схильні використовувати брехню в своїх цілях.

1 МІСЦЕ: БЛИЗНЮКИ

Люди, народжені під цим знаком, краще за всіх обманюють і вміють обвести будь-кого навколо пальця. Подвійна натура Близнюка часто штовхає його на брехню, причому, брехню абсолютно непотрібну і недоречну. Якщо Близнюк досить легковажний, він буде брехати, не розуміючи, що може заподіяти комусь шкоду або неприємні емоції. Він також може брехати, демонструючи зовсім не ті почуття і емоції, які відчуває насправді.

2 МІСЦЕ: СКОРПІОН

Скорпіонів можна назвати не стільки брехливими, скільки хитрими і виверткими. І брешуть вони не заради забави, а для того, щоб ніхто не здогадався, що ж у них твориться в душі. Скорпіони вміють залишатися холодними і байдужими навіть тоді, коли їхнє серце готове вистрибнути з грудей. Скорпіони - найбільші хитруни Зодіаку і часто використовують хитрість і брехню з метою помсти.

3 МІСЦЕ: РАК

Раки не будуть демонструвати вам свої почуття і емоції, а також не будуть ділитися сокровенним. Принаймні, поки ви не станете для них рідною душею. Для Раків важливо їхній власний простір, в який вони вважають за краще нікого не пускати, а значить, вміють вміло приховувати щось особисте від чужих очей, вміючи брехати або недоговорювати. Часто буває і так, що Рак обманює сам себе, чи то від невпевненості, чи то щоб не стикатися з неприємною правдою.

4 МІСЦЕ: РИБИ

Риби досить хитрі і вміють добре пристосовуватися до обставин, отримуючи вигоду зі своєї брехні. Хоча бувають і дуже чесні Риби, все ж у будь-якої Риби з'являються в житті обставини, в яких вона просто не може бути чесною, адже вона така вразлива, а правда часом може зірвати з неї всю тендітну броню і поранити її. Риби - майстри самообману. Вони найчастіше обманюють навіть не інших, а себе, продовжують вірити в придуману ними брехню і щиро не розуміють, коли хтось намагається їм пояснити, що на ділі все відбувається зовсім інакше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...