Бережіться! Названо п'ять найбільш підлих знаків Зодіаку - маніпулюють людьми і можуть "зламати" будь-кого

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які не зупиняться ні перед чим, щоб досягти своєї мети. Для цього вони готові йти напролом будь-якими шляхами і застосовувати будь-які засоби. Про це пише Rsute, передають Патріоти України.

Діва

Люди цього знака досить холодні, розважливі і підступні. Коли вони в поганому настрої, то до них краще не підходити. Переходити дорогу Діві не варто, тому як розплата за це буде воістину жорстокою.

При цьому заради сім'ї Діви готові зробити що завгодно, лише б її рідні відчували себе комфортно.

Козеріг

Цей знак має багато недоліків, але найнебезпечніші з них - прихована агресія, запальність і безпричинна злість. У цих людей часто змінюється настрій, причину цього не знають навіть вони самі.

Астрологи попереджають, що розмовляти зі злим і розлюченим Козерогом може навіть бути небезпечно для життя.

Близнюки

Ці люди підступні і потайливі і навколишні навіть не помітять, як потраплять в їх пастку. Близнюки лукаві і досить добре вміють приховувати свої справжні наміри.

Леви

Люди цього знаку величні і представницькі. Їм подобається, коли їм у всьому потурають, ними захоплюються і поважають їх.

Але от якщо ж хтось наважується піти проти Льва, то він зіткнеться з усією жорстокістю і нещадністю представників цього знака.

Скорпіон

Астрологи попередили про особливу жорстокість цих людей. При цьому Скорпіони вчиняють настільки низько і мерзенно, що навіть їм самим стає від цього гидко.

Мораль і моральність їм чужі, а якщо на горизонті маячить щось важливе або представляє для них інтерес, то вони підуть по головах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій, - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Представники державної російської компанії "Рособоронэкспорт" підготували для нинішнього міністра оборони ри-фи пана шойгИ, "озабоченного" криміна...