Бережіться! Шість знаків Зодіаку вважаються енергетичними "вампірами" - відбирають сили і мучать інших

Астрологи назвали знаки Зодіаку, серед яких найбільше енергетичних "вампірів". Про це повідомляє ресурс Readovka67, передають Патріоти України.

Люди бувають настільки токсичними, що після спілкування з ними навколишні відчувають втому, пригніченість і нервозність. Таких називають енергетичними "вампірами". Вони нібито "висмоктують" всю енергію зі співрозмовника, з ними важко знаходитися і тим більше ужитися.

Стрілець

Такі люди часто товариські і комунікабельні. Але якщо їх вивести з себе, то вони можуть зіпсувати настрій всім навколо. Вони можуть буквально "задавити" співрозмовника.

Козеріг

Вони холодні навіть з близькими, спокійно і байдуже можуть дивитися на тих, хто страждає. Їх маскування емоцій часто приводить оточуючих в ступор.

Діва

Вони люблять критикувати і засуджувати. Багато хто просто не може навіть здружитися з Дівами. Особливо "попадає" тим, хто з ними живе. Представники даного знака дуже вимогливі.

Лев

Їх зарозумілість тисне на оточуючих. Також не рідко серед Львів трапляються егоїсти. Вони будь-кого можуть змусити робити так, як хочуть самі, можуть нагнати тугу на інших або почуття провини.

Овен

Люди з величезною внутрішньою силою. Часто це добрі особистості. Але в поганому настрої можуть стати тиранами, які лякають оточуючих.

Скорпіон

Їх складний характер відомий всім, хто коли-небудь спілкувався зі Скорпіонами. Вони мстиві і злі, коли їх доведуть. Уміло маніпулюють людьми, не визнають своїх помилок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...