Без моря, без річки та ставка: У центрі Вільнюса відкрили пляж

На Open Beach є всі необхідні атрибути - лежаки, парасолі, волейбольний майданчик, роздягальня і навіть робочі місця з безкоштовним інтернетом.

У центрі Вільнюса, на Лукішкской площі, сьогодні був відкритий штучний пляж Open Beach. Про це повідомляє Delfi, передають Патріоти України.

Вільнюсці і гості столиці тут зможуть не тільки відпочити після роботи, позасмагати, почитати книгу, але і на величезному екрані дивитись фільми, серіали і телевізійні програми.

На Open Beach є всі необхідні атрибути - лежаки, парасолі, волейбольний майданчик, роздягальня і навіть робочі місця з безкоштовним інтернетом.

"Всілякі обмеження відкривають нові можливості. Після того як були закриті кордони, з'явилася можливість відпочивати в Вільнюсі і заново відкрити для себе місто. А те, що пляж відкрився на Лукишкській площі, нагадує нам велику радість святкування свободи. Наповнений життям штучний пляж - це заява Вільнюса про те, що свобода здобула перемогу", - сказав мер міста Ремігіюс Шімашюс.

Пляж площею 1660 кв. м з понеділка насипають на Лукишкській площі, сюди привезли близько 300 куб. м піску. Пляж буде діяти все літо. До кінця липня поруч з ним буде стояти величезний екран, на якому вечорами будуть показувати фільми, серіали, концерти, а вдень - види з Балтійського моря.

Однак ідея пляжу на Лукишкській площі надихнула і порадувала не всіх. У соціальних мережах точаться дискусії про те, чи дійсно це відповідне для пляжу місце. Адже пляж знаходиться поруч з Музеєм жертв геноциду. Депутати-консерватори виступили з вимогою зупинити цю ініціативу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...