Без золотого унітазу ніяк: У мережі показали як виглядає зсередини особистий літак Лукашенка (відео)

Цей літак літає все рідше (останній раз взимку), адже Бацька придбав собі борт новіший...

Президент Білорусі Олександр Лукашенко літає на власному літаку з усіма зручностями. Про це повідомляють в Telegram-каналі NEXTA, передають Патріоти України.

Борт Boeing 767-32K (ER) вже "відзначив" своє 15-річчя. В Білорусь його поставили в травні 2012 року. Але раніше ним користувався диктатор Туркменістану, відомий всьому світу як Туркменбаші.

Купівля судна для Білорусі обійшлася в 100-120 млн доларів. У той же час новий літак такої моделі коштує 250-300 млн доларів.

Для президента передбачено на борту туалет з золота, власний кабінет для нарад, величезне ліжко і телевізори.

Літак обладнаний з шикарним комфортом. Внутрішнє оздоблення коштує дорожче самого судна. Всередині все зроблено з дорогоцінних каменів, металів, натуральної шкіри, цінних порід дерева і дорогої сантехніки. Відзначають, що схожий літак є у російського олігарха Романа Абрамовича, на його обробку він витратив 300 млн доларів.

У літаку Лукашенка і серйозна технічна модифікація: захищений службовий зв'язок, система захисту попадання від ракет класу повітря-повітря і земля-повітря, інше. Обслуговується судно в німецькому Гамбурзі на базі Lufthansa.

Відзначають, що літак літає все рідше (останній раз взимку), адже Лукашенко придбав собі борт новіший. Також у президента Білорусі є приватний бізнес-джет і два гвинтокрили.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...