Безпілотник у Москві? Помста нашим сусідам, які заважають спати, має бути іншою, - Сергій Фурса

"Це неефективна помста. На жаль, наших ресурсів не вистачить, щоб не давати спати всій Москві кілька ночей поспіль. Прикро, але це факт. А один-два безпілотники ні на що не вплинуть. Кияни не дадуть збрехати", - пише фінансист Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І тому помста нашим сусідам, які заважають спати, має бути іншою. Гібридна помста. Як у морі. Де Україна не може йти лоб в лоб, крейсер на крейсер. Але може топити російські кораблі. І можемо вдарити так, як зробили це над Кремлем — для приниження Путіна. Для посилення розмов про те, що цар —голий. А не копіювати за росіянами їхні атаки.

Не в російських містах, а саме на полі бою. На фронті. І відповідь там потенційно може спровокувати в тому числі хаос в російських містах. Вони потім самі з цим справдяться краще. Треба просто їх на це спровокувати. І ніщо не впорається краще, ніж російська поразка на фронті.

У нас обмежені ресурси. І тому ми не можемо собі дозволяти емоційні відповіді. Ми маємо бути злі, сконцентровані та раціональні. Ми не можемо йти на прямий обмін ударами як боксери, один із яких має слабку щелепу. І противник його може провокувати на це. Провокувати на емоції.

А безпілотник над Москвою — це про емоції. На жаль.

Але, якби, ми обирали, кого з російських військових злочинців покарати саме зараз, то це мала б бути голову Центробанку РФ Ельвіра Набіулліна. Це був би найефективніший крок. Бо саме вона робить для фронту і успіхів у війні найбільше. Жоден російський генерал чи спецслужбовець не зрівняється з нею. Вона — це стійкість російської системи. Вона — ключ до шафи, де смерть Кощієва. Вона — розум цього зомбі-монстра, який намагається затягнути нас із собою у могилу.

А ще вона розуміє, що коїть. Вона живе в реальному світі, а не вірить у всесвітні змови, біолабораторії і рептилоїдів, які п’ють шампанське на вершині вулкану в Йєллоустоні. Вона якраз добре відрізняє, де добро і де зло. І свідомо підтримує зло. Робить його сильним. І тому вона винна набагато більше, ніж міські божевільні а-ля Дугін.

Вони залякують нас і хочуть, щоб ми психували та нервували. Вони забирають сон, щоб забрати наш розум. Вони концентровано б’ють по мирному місту, щоб ми робили емоційні кроки. Чи хочемо ми робити росіянам такі подарунки?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....