"Безпрецедентного історичного виступу" генсека НАТО не вийшло, - Голобуцький

"Безпрецедентного історичного виступу» Генсека НАТО не вийшло. Столтенберґ підтримав Україну, але не підтримав її вступ до НАТО – ні за пришвидшеною, ні за звичайною процедурою: "має бути консенсус всіх 30-х країн", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Так, це, звісно, неприємно. Російська пропаганда однозначно сприйняла це як поступку НАТО, «зміна кордонів де-факто визнана», «це був білий прапор НАТО». Тішить росіян і той момент, що з приводу ядерної загрози від Кремля Столтенберґ хіба зазначив, що для НАТО це неприйнятно.
Це з мінусів. Плюсів маємо хіба очікувати в перспективі.
Бо якщо НАТО настільки явно відморозилось від глибшого залучення до ситуації і прямих відповідей на ядерний шантаж Путіна, то слідом мусять піти «реверанси» непрямої відповіді і підтримки. Тобто, додаткова зброя, додаткові санкції, додаткова техніка. Такий собі відкуп. Столтенберґ навіть вказав на це: що військова допомога буде збільшена відповідно до фактичної потреби.
В контексті потреб ЗСУ в ході наступу це буде більш ніж актуально. Плюс ми зможемо жорсткіше вимагати цивільної допомоги - аби оперативно заміняти нищене ворогом.
==
Висновок: нічого такого. Просто мусимо продовжувати їбошити р*ню. І оперативно освоювати максимум видів новітньої зброї і техніки, що йде і ще йтиме до нас від союзників".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...