Безсмертний розповів про наслідки підриву Каховської ГЕС для Путіна

Для Заходу підрив Каховської ГЕС стане аргументом, аби збільшити підтримку суспільства, аж до того, аби підіймати питання про участь цих держав у війні. Таку думку висловив колишній віцепрем’єр, екснардеп та учасник давно почилої у Бозі переговорної контактної групи з мирного врегулювання на сході Україні Роман Безсмертний, передають Патріоти України.

«Усі помітили, що ця ситуація спричинила трохи шокуючу та неадекватну реакцію на Заході. Люди там просто не могли припустити таке у своїх головах, бо керуються якимись логічними думками», – зазначив Безсмертний.

Електоральна база в США, як показують дослідження, буде змінюватися в бік ще більшої допомоги Україні та навіть безпосереднього вступу американців у війну. «Тож апелювання Расмуссена до права Польщі та інших країн вступити в неї вочевидь ґрунтується, зокрема, на цій інформації», – наголосив Безсмертний.

Для диктатора Путіна, на думку Безсмертного, підрив ГЕС може стати примусом до переговорів.

У вівторок, 6 червня, російські окупаційні війська здійснили підрив Каховської ГЕС. Місцевих жителів уже почали евакуювати із потенційних районів затоплення. Крім греблі, російські окупанти підірвали турбіни та генератори Каховської ГЕС. Це збитки мінімум на мільярд доларів, не рахуючи витрат на відновлення греблі і затоплених територій. Каховську повністю зруйновано. Станція відновленню не підлягає.

Джерело: Главком
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Війська НАТО штурмують "російські" позиції на навчаннях в Естонії, - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 17:01

В Естонії та інших країнах на східному фланзі НАТО відбувається наймасштабніша за десятиліття серія військових навчань, в яких західні армії вчаться воювати з урахуванням досвіду України. При цьому в НАТО не приховують, що готуються протистояти саме ро...

Відома українська співачка взяла прізвище чоловіка-росіянина та створила власний бренд одягу

субота, 11 травень 2024, 16:54

Відома українська співачка, екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер взяла прізвище свого чоловіка чоловіка-росіянина Михайла Уржумцева. Надія Мейхер більше не виступає на великій сцені і пішла з шоубізнесу. Зірка створила однойменний бренд одягу і ак...