Безугла критикувала Залужного, а тепер - Сирського. Про що це свідчить, - політолог Рейтерович

Нардепка депутатка Мар’яна Безугла знову критикує головнокомандувача, цього разу Олександра Сирського, звинувачуючи його зокрема в «ігноруванні критичних проблем». Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV прокоментував дописи нардепки, передають Патріоти України.

«Я бачив, до речі, скрін: чотири місяці назад одне [писала], а сьогодні зовсім інше. Причому ключова фраза у тому, що вона написала, — „стало ще гірше“. Тобто вона практично визнає, що попередні кадрові рішення призвели до погіршення ситуації», — зазначив Рейтерович.

Політолог вважає, що у цьому випадку не треба шукати політичний підтекст або людей, які за нею стоять: «Може бути так, що це її думка. Вона почала жити в цьому і вона діє по принципу такої критики, особливо не намагаючись знайти якісь інші варіанти. Але цікаве інше. Там була в неї ще фраза, що „я кілька місяців непублічно зверталася і вимагала якихось непублічних звітів“. От з цього треба починати: що це взагалі за історія?».

Політолог натякає, що Безугла просто повірила у власну всесильність.

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пристрасті навколо Содоля. Чому українські вищі командири ворогують і як це відбивається на полі бою - Ігор Луценко

вівторок, 25 червень 2024, 22:55

"Шановний український народе, активісти і просто небайдужі! . Звертаю вашу увагу на те, що головна битва сьогодення — це не бої за Карлівку, Новоолександрівку чи Вовчанськ. Набагато більша вирішальність — у двобої різних поколінь військових. І мова не...

Нелюди, що сміють казати про братерство: Z-блогери хваляться, як здали дівчину в катівню за українську мову

вівторок, 25 червень 2024, 21:55

Журналіст Денис Казанський розповів про трагедію, котра спіткала українська молода патріотка, намагаючись в чомусь переконати рашистів . "Росіяни самі не помітили, як перетворилися на монстрів - кровожерних і безжальних. Ексепримент чекістів із дегуман...