Безугла знає, кого клювати: ЗМІ дізнавались про справжнє ставлення Зеленського до Сирського

Олександр Сирський і Володимир Зеленський

В Офісі президента Володимира Зеленського не дуже задоволені головкомом ЗСУ Олександром Сирським. Про це пише "НВ" із посиланням на власне джерело.

За словами журналістів, на Банковій до Сирського є зауваження через невдалу підготовку Сил оборони до наступу російських окупантів у Харківській області. Крім того, є низка інших питань до головкому.

"Чи є поведінка депутатки СН Мар'яни Безуглої, яка зараз критикує головкома, свідченням, що в Офісі президента (ОП) можуть звільнити командувача ЗСУ?" — запитали журналісти співрозмовника з команди президента.

Однак, як сказало джерело, найближчим часом Сирського навряд чи зніматимуть із посади.

Зазначимо, що Безугла не раз критикувала головкому ЗСУ. Так, 30 червня вона повідомила, що написала на нього заяву в ДБР. Депутатка поскаржилася, що головком розпорядився не пускати її у військові підрозділи ЗСУ, які перебувають на передовій, що порушує статтю ККУ про депутатську діяльність.

Раніше вона розкритикувала Сирського та Умерова через нові підрозділи. За її словами, катастрофічні процеси з поповненням бойових підрозділів і бездумне створення нових, є шляхом до поразки, а не до ротацій і посилення ЗСУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна здатна переламати хід війни вже восени: Експерт Євген Дикий назвав передумови

середа, 3 липень 2024, 23:20

Ані Україна, ані Росія не зможе переламати хід війни протягом літа. Про це заявив в ефірі "Говорить великий Львів" військовий експерт, ветеран АТО Євген Дикий, передає УНІАН, інформують Патріоти України. . "Він був можливим, якби ми раніше почали займ...

Україна "надто корумпована, щоб вступити до НАТО"

середа, 3 липень 2024, 20:00

Це – слова із заголовку впливової «The Telegraph». З підписом, що це – великий удар по президентові Зеленському. Можна скільки завгодно заперечувати і обурюватись. Можна вигукувати: «А самі!» і навіть наводити приклади корупції в країнах-членах НАТО. ...