Бідолаха ледь не помер: Заступник мера Томська не дозволив дати 98-річному ветерану води на параді 9 травня (відео)

У російському Томську під час військового параду 9 травня заступник мера міста Костянтин Чубенко не пропустив до 98-річного ветерана Федора Бондаренка жінку з пляшкою води, через що той мало не помер. Про це розповіли у Telegram-каналі Astra, опублікувавши відповідне відео із заходу, передають Патріоти України.

Як повідомляється, причиною такої поведінки чиновника стало те, що допомога старому могла «зіпсувати картинку для телебачення».

«Як підсумок, швидка до трибуни, високий тиск і зневоднення. Зараз лежу вдома з температурою 38…», — написав Бондаренко у себе у соцмережах, скаржачись на ставлення влади РФ до ветеранів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Прийшла на зміну скандальним Гринкевичам: Форму для ЗСУ почала "шити" невідома компанія з капіталом у 10 тис. грн

понеділок, 20 травень 2024, 22:27

Після того, як Міноборони, через скандал, спровокований розслідуванням ДБР, розірвало контракти на постачення форми ЗСУ із компаніями родини львівських підприємців Гринкевичів, Державним оператором були укладені нові. На ринок цих речових закупівель за...

Ніхто не прийме в ЄС зруйновану війною Україну, - Олексій Кущ

понеділок, 20 травень 2024, 22:16

"Усвідомимо реальний масштаб змін для вступу України в ЄС. Я б сформулював п'ять основних пунктів", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Зниження рівня корупції до суспільн...