Бєлгородський губернатор показав "жертву" рейду РДК: Росіянка нафантазувала, що її утримували американці та поляки

В Росії одна з постраждалих під час рейду російських добровольців Бєлгородщиною заявила, що її утримували американці та поляки. Слова "постраждалої" переповів губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков, передають Патріоти України.

Гладков стверджує, що жінку нібито утримували як заручницю, а серед нападників були поляки та американці. Її чоловіка – командира місцевої самооборони – було вбито.

"Жертва" стверджує, що "перебувала фактично в полоні", "стікала кров'ю" і "не мала можливості навіть попити". А у заручниках її тримали два українці, решта були американці та поляки.

"Що пережила вона, мабуть, важко навіть уявити. Психологічний стан дуже тяжкий, ніхто й ніщо не поверне їй чоловіка", – пише Гладков.

Зазначимо, що російська пропаганда регулярно бреше про величезну кількість іноземних найманців, які нібито воюють за Україну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...